Gør som 232.327 andre danskere
3 gratis tilbud fra automekanikere De bedste og billigste mekanikere
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Bettina skrev en bedømmelse af Rødovre Autoserv…
for opgaven Aircondition
for opgaven Aircondition
Alt gik godt.
Jan skrev en bedømmelse af NK Autoteknik I/…
for opgaven Service / Servicebog
for opgaven Service / Servicebog
Super service af flinke og kompetente mekanikere
Mie skrev en bedømmelse af Risbjerg Auto
for opgaven Aircondition
for opgaven Aircondition
perfekt resultat
Hannah skrev en bedømmelse af Risbjerg Auto
for opgaven Kobling
for opgaven Kobling
Alt er gået superfint, det er jo svært at bedømme, når man ikke selv har hovedet nede i moteren og kendskab til det, men alle aftaler blev overholdt, og koblingen virker som om at den fungerer fint og der har været god kontakt til værkstedet hele vejen igennem.
Michael skrev en bedømmelse af NK Autoteknik I/…
for opgaven Anhængertræk
for opgaven Anhængertræk
Super service, alt blev gået igennem ved afhentning... Og prisen passede!!!! Stor anbefaling herfra...
Ali skrev en bedømmelse af Roskilde Gør Det…
for opgaven Autoværksted
for opgaven Autoværksted
Han læst ikke opgaven rigtige så han havde Inge ide om hva opgaven var.
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Autotilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

På Autotilbud.dk kan du indhente tilbud på netop din bilreparation. Alt, hvad du skal gøre er, at beskrive din opgave og angive dine kontaktoplysninger. Så modtager du tilbud på opgaven fra autoværksteder i dit område.

Derved slipper du for den tidskrævende – og tit lidt pinlige – opgave, det er, at skulle køre eller ringe rundt til de forskellige autoværksteder for at høre på priser.

Når du modtager tilbuddene kan du se, hvordan andre brugere har bedømt det pågældende værksted. På den måde, er du bedst klædt på til at vælge det autoværksted, der udfører det bedste arbejde til det billigste pris.

Autoværksted – Der findes masser af autoværksteder over hele landet – både store og små. Men det kan være svært at finde ud af, hvilket autoværksted der kan reparere din bil til den billigste pris, hvis du ikke kender prisniveauet i området. For pris er ikke nødvendigvis alt og det kan hurtigt blive både dyrt og skæbnesvangert, hvis du får lavet bilen på et autoværksted, der er mere fokuseret på at give dig en billig pris end på at levere et ordentligt stykke arbejde. Derfor indsamler vi andre kunders vurdering af de værksteder, der er tilknyttet autotilbud.dk. Så kan du nemmere vælge det bedste autoværksted til din reparation.

Automekaniker – Der findes masser af små automekaniker-værksteder rundt omkring i landet, hvor ejeren er den eneste medarbejder. Den lille automekaniker sætter en ære i at reparere din bil bedst og billigst og mange bliver nærmest en god ven af familien og deres bilpark. Der hersker kort sagt en anden stemning på deres værksted end hos et stort autoværksted. Prisniveauet er oftest også lavere, men til gengæld kan der være stor forskel fra automekaniker til automekaniker. Bruger du vores tilbudstjeneste slipper du for at skulle køre rundt og spørge om priserne og kan i ro og mag vælge mellem de tilbud, de lokale automekanikere sender på din opgave.

Undervognsbehandling – Med en undervognsbehandling er bilen bedre sikret mod det danske vejr – og især det danske vintervejr, der er kendt for masser af fugt, sjap og vejsalt, der nemt sætter sig i vognbundens hulrum og sætter skub i korrosionen. Du kan få foretaget din undervognsbehandling mange forskellige steder i landet og vælge mellem mange forskellige produkter. Selvom der er lige så mange meninger om de forskellige produkter, som der er meninger om religion, så virker alle produkterne på samme måde og giver stort set den samme beskyttelse. Men prisen på undervognsbehandlingen varierer fra værksted til værksted og fra produkt til produkt. Så det kan være svært at finde den bedste pris. Det hjælper vi dig med på siden her, hvor du kan få gode tilbud fra lokale leverandører på undervognsbehandling af din bil.

Mekaniker – Mekanikeren er tit lidt af en helt. De kan fikse bilen, når den driller og sørge for at du kommer videre på din vej. Men prisen på et mekanikerbesøg kan være meget forskellig, alt efter hvilken mekaniker du kører ind til – og der er ikke rigtig noget ved værkstedets udseende, der indikerer prisniveauet, før du får øje på den lovpligtige tavle med timepriser. Men så står du allerede inde i værkstedet og det kan godt blive lidt pinligt at køre igen, hvis du synes prisen er for høj – for så at køre hen til den næste mekaniker og finde ud af, at her er det endnu dyrere. Tag det pinlige ud af pristjekket på mekanikere og brug vores tilbudstjeneste her på siden til at finde den bedste pris på en mekaniker i dit lokalområde.

Autotilbud.dk ©