Find billig mekaniker Få online tilbud fra mekanikere
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 359.791 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
James skrev en bedømmelse af Seier auto
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Meget dårlig service
Claus skrev en bedømmelse af Mak Autoservice
for opgaven Tandrem
for opgaven Tandrem
Hurtig og fin service
brian skrev en bedømmelse af Køge Undervognsc…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Meget tilfreds og godt arbejde.
Peter skrev en bedømmelse af RS Reparation &…
for opgaven Udstødning
for opgaven Udstødning
Havde lavet aftale om at få skiftet alt, men så kunne han genbruge nogle dele, og det gjorde han, og da man insisterede på han fulgte tilbuddet med at skifte alt, ville han have ekstra penge for det. PS han har ikke lånebil, så man er tvunget til enten at have en ven der kan hente/bringe en, eller blive der mens han reparerer, og det er virkeligt langt ude på landet.
Bjarne skrev en bedømmelse af Danee Auto & Tec…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Super service Fik en rengjort låne bil midt i den værste vintertid, de mennesker jeg talte med var flinke og jeg fik en super pris:blush::blush::blush:
Bjarne skrev en bedømmelse af Martins Autohus…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Fuldstændig:blush:
Bedste virksomheder
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Autotilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Tilbud fra mekaniker

Søger du tilbud fra mekanikere, så benyt Autotilbud.dk til hurtigt og nemt at få minimum 3 tilbud på at få repareret din bil. Ofte vil mere end 3 mekanikere byde på opgaven, så du virkelig kan sammenligne priser. I sjældne tilfælde vil under tre mekanikere byde, men deres tilbud vil med al sandsynlighed stadig være billigere end de flestes.

Billig mekaniker

Du bestemmer naturligvis selv, om du blot vil vælge den billigste mekaniker, eller om andre kriterier også spiller ind. Brugere af Autotilbud.dk, har mulighed for at afgive deres bedømmelse af mekanikeren efter udført arbejde, og på den måde kan du vælge den bilmekaniker med den bedste anbefaling. Det er ikke unormalt, at den bedst bedømte mekaniker også er den billigste.

Priser fra mekanikere

Straks efter du har udfyldt vores formular, vil du modtage forskellige tilbud fra mekanikere i vores netværk. Du bestemmer selv, hvilken mekaniker du vil benytte – ligesom hele processen er ganske uforpligtende. Men vi kan kun opfordre dig til selv at opleve hvor mange penge du kan spare på bilreparation, ved at vælge mekaniker fra Autotilbud.dk. I vores netværk finder du blandt andet mekanikere fra:

  • Bosch Car Service
  • Autopartner
  • Hella Service Partner
  • Automester
  • Mekonomen Autoteknik
  • Mekopartner
  • Teknicar

Bedste mekanikere med anbefaling

Hvem der er den bedste mekaniker, vil vi lade brugerne vurdere. Det kan være svært at finde ud af hvem man skal lade rode ved sin bil, eftersom alle siger at de selv er de bedste. Hvis man ikke lige har fået anbefalet en specifik mekaniker, kan det altså være svært at vurdere. Derfor kan du læse anmeldelser af de bilmekanikere som byder på din opgave. Anmeldelserne er afgivet af tidligere brugere af Autotilbud.dk.

 

Valg af mekaniker

Bilreparationer kan være svært gennemskuelige processer for lægmanden, der ikke har en særlig interesse i biler og deres funktioner. Derfor er det utrolig vigtigt, at man vælger en mekaniker, som man har tillid til. Det er afgørende, da sikkerhed spiller en væsentlig rolle, når der arbejdes med fx reparation af bremser. Som kunde har man brug for at vide, at den valgte mekaniker er dygtig og ansvarlig. Man kan også have behov for hjælp fra en specialiseret mekaniker, dvs. en mekaniker der arbejder med bestemte biltyper eller bilmærker eller har valgt at fokusere på bestemte arbejdsopgaver. Det kan imidlertid være tidskrævende telefonisk at tage kontakt til forskellige mekanikere for at høre, hvorvidt de har tid og mulighed for at løse opgaven, og hvad det evt. kan koste. Her kan Autotilbud.dk hjælpe, idet vi har mange dygtige mekanikere tilmeldt vores site. Alle arbejder de efter FDM’s retningslinjer, så du er sikret en god kvalitet. Desuden har de pligt til at forevise udskiftede reservedele ved afhentning af bilen, sådan at det foretagne arbejde kan dokumenteres. Endvidere følger vores automekanikere med i markedet og konkurrenternes tilbud og arbejdsmetoder. De er ført ajour med udviklingen inden for automekanikerbranchen og gør sig umage for at være konkurrencedygtige. Du kan læse andre kunders bedømmelser af de mekanikere, som du overvejer at bruge, og derved få endnu mere information, så du kan træffe det rette valg.

 

Kontakten til mekanikeren

Når du har logget ind på vores site og lavet en opgavebeskrivelse, kan du afvente tilbud fra forskellige mekanikere. Sammenlign kvalitet, pris og autoværkstedets beliggenhed og beslut så, hvilke mekanikere du vil kontakte for yderligere information. Du kan også vælge at klikke på ”Ring mig op-knappen”, og så vil mekanikeren kontakte dig. Når kontakten er etableret, kan du uddybe krav og forventninger, og mekanikeren kan besvare spørgsmål og forklare, hvordan han vil udføre opgaven. Beslutter du dig for at benytte dig af mekanikerens tilbud, klikker du på ”Vælg firma”, og opgaven på sitet lukkes, så du slipper for flere tilbud.

 

Efter opgaveløsningen

Når mekanikeren har løst opgaven for dig, har du, som nævnt mulighed for at bedømme din mekaniker, så andre brugere af Autotilbud.dk kan have gavn af din bedømmelse. Bedømmelsen af autoværkstederne og automekanikerne har den effekt, at udbyderne gør sig ekstra umage for at tilfredsstille kunderne og dermed opnå gode bedømmelser og flere kunder. Vi tror og håber, at du har været tilfreds med den kundeservice, som du har modtaget. Har du fundet en mekaniker, der kan hjælpe dig på bedste vis, glædes vi. Så er vores opgave lykkedes. Får du fremover brug for mere hjælp i den daglige vedligeholdelse af din bil samt bilpleje, skal du være velkommen til igen at benytte dig af vores hjemmeside. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og det gør de tilmeldte autoværksteder også. De følger med i udviklingen og har fingeren på pulsen, hvad angår kundernes behov, måder at løse opgaverne på samt prisudvikling. Vi ønsker altid kunderne velkomne på vores hjemmeside.