Gør som 230.741 andre danskere
Spar 50% på dit autoværksted Få online tilbud fra autoværksteder
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Maria skrev en bedømmelse af GS Auto
for opgaven Anhængertræk
for opgaven Anhængertræk
Fair pris, god information, professionelt arbejde og fin service.
Martin skrev en bedømmelse af Risbjerg Auto
for opgaven Tandrem
for opgaven Tandrem
Opgaven blev løst til tiden, og prisen blev overholdt.
Tine skrev en bedømmelse af Au2 Cph
for opgaven Bremser
for opgaven Bremser
Meget fin behandling og som aftalt
Anja skrev en bedømmelse af MB AutoService v…
for opgaven Synsrapport
for opgaven Synsrapport
God service super hjælpsomme og fleksible jeg vælger dem næste gang
Hussein skrev en bedømmelse af Autolakeren ApS
for opgaven Autolakering / Sprøj…
for opgaven Autolakering / Sprøj…
Alt gik som det skulle og resultatet er fremragende.
mikael skrev en bedømmelse af Køge Undervognsc…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
God behandling og service
Bedste virksomheder
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Autotilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Autoværksted

Søger du priser fra et billigt autoværksted? Så brug autotilbud.dk til at få tilbud fra autoværksteder. Indtast din opgave, og lokale mekanikere vil byde i fri konkurrence. Vi gør det nemt at få lokale priser fra et godt og billigt autoværksted.

Bedste autoværksted priser

Når du har udfyldt ovenstående formular, modtager du hurtigt og uforpligtende priser fra flere  forskellige autoværksteder. Heraf kan du selv udvælge det autoværksted, der har givet dig den bedste pris på den opgave du har beskrevet, og som har de bedste bedømmelser inden for autoreparation. Det er ganske gratis at benytte autotilbud.dk, når du skal indhente priser fra autoværksteder. Du bestemmer selv hvilket autoværksted du vil vælge, og du kan se anbefalinger og bedømmelser de forskellige som byder.

tilbud fra billige autoværksteder

På Autotilbud.dk får du gode og billige tilbud fra autoværksteder. Autoreparation er for mange danskere en uoverskuelig størrelse, idet man som forbruger ikke rigtig ved hvad tingene bør koste. Derfor har vi lavet Autotilbud.dk, som er et værktøj til at sammenligne priser på autoreparation. Autoværksteder sender deres tilbud via hjemmesiden. Tilbudene man får kan naturligvis variere meget, og du bestemmer selv om du blot vil vælge det billigste autoværksted, eller om du også vil kigge på andre faktorer. Alle tilbud er uforpligtende.

Autoreparation fra de bedste

Når en opgave på autotilbud.dk er blevet udført, går kunden ind og bedømmer autoværkstedet. Dette fungerer som en uvildig anbefaling, og bedømmelsen kommer til at ligge på autoværkstedets profil. På den måde kan du se andre kunders erfaring med de pågældende værksteder, og du kan sikre dig at de har tingene i orden. Ofte er prisen ikke alting. Mange kunder ønsker at gå efter et godt bedømt autoværksteder.

Valg af autoværksted

Det kan være en udfordring at finde det bedste autoværksted og den mest kvalificerede automekaniker. Ofte står man med et akut problem og kender muligvis blot til de automekanikere i lokalområdet, som man tidligere har benyttet sig af. Men ønsker man at skifte til et andet værksted, kan det være svært at træffe det rigtige valg. For mange mennesker er bilreparationer en uigennemskuelig proces, som er svær at bedømme, før man enten står med en velfungerende eller mangelfuld bil efter et værkstedsbesøg. Derfor er tillid til og viden om autoværkstedet og dets mekanikere særlig vigtig.


Det kvalificerede valg

Har du først undersøgt marked, priser, tilbud, kvalitet og bedømmelser på Autotilbud.dk, kan du træffe et yderst kvalificeret valg af autoværksted. Du får tilbud, der er skræddersyet dine behov, og du kan foretage dit valg ud fra lige netop den kombination af pris, kvalitet og beliggenhed, der passer til din pung og dagligdag. Der kan spares op til 50 % på værkstedsbesøgene. Desuden kan du tage højde for, at nogle værksteder har specialiseret sig i særlig opgaver, der måske netop er, hvad du efterspørger. På den måde hjælpes du af de mest kompetente automekanikere.


Det effektive og trygge valg

Tid er ofte en mangelvare. Men med Autotilbud.dk kan du spare meget tid, eftersom du selv slipper for telefonisk at kontakte autoværksted efterautoværksted for at undersøge, hvad de kan tilbyde. På Autotilbud.dk får du samtlige tilbud sendt pr. mail og sms og kan derefter sammenligne tilbuddene. Du kan også læse brugernes bedømmelser af deres oplevelser som kunder hos de fremviste autoværksteder, og du får på den måde en god fornemmelse af det arbejde, det pågældende værksted udfører. Desuden følger de autoværksteder, der er tilknyttet Autotilbud.dk FDM’s retningslinjer for værkstedsbesøg. Du kan altså trygt aflevere din bil til Autotilbud.dk’s udbydere. Sikkerheden er absolut afgørende, når det drejer sig om vedligeholdelse og reparationer af vores transportmidler.


Det lette valg

Det er tillige let at vælge autoværksted på Autotilbud.dk. Du skal blot logge ind, indtaste kategorien på den ydelse, du søger og derpå lave en kortfattet opgavebeskrivelse. Efterfølgende modtager du forskellige tilbud, som du kan tage stilling til, for så at kontakte den eller de udvalgte automekanikere.

Det fremtidige valg

Vedligeholdelse af bilen er en kontinuerlig og tilbagevendende begivenhed. Derfor er det så vigtigt, at man ikke gang på gang skal bekymre sig om, hvorvidt reparationerne er i orden eller priserne rimelige. De autoværksteder, der er tilmeldt Autotilbud.dk, følger til stadighed med i markedet og konkurrerer med sitets øvrige udbydere – både hvad kvalitet og pris angår. De ved, at de offentligt bedømmes af kunderne, og det får dem til at yde lidt ekstra. Vælger du en automekaniker ved hjælp af Autotilbud.dk, kan du derfor være overbevist om, at denne kender til og følger med i efterspørgsel, udbud og markedsværdi. Både nu og fremover vil du på Autotilbud.dk kunne sikre dig den bilpleje, der bedst imødekommer dine behov. På gensyn.

Autotilbud.dk ©