Spar 50% på din automekaniker Få tilbud fra billige automekanikere
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 250.304 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Helle skrev en bedømmelse af Sorring Toustrup…
for opgaven Tandrem
for opgaven Tandrem
Super service, nemt og billigt. Kan varmt anbefales.
Ahmet skrev en bedømmelse af Kingauto I/S
for opgaven Bremser
for opgaven Bremser
Super god service
Daniel skrev en bedømmelse af Kingauto I/S
for opgaven Service / Servicebog
for opgaven Service / Servicebog
Dette er anden gang jeg får lavet service eftersyn på min bil hos King Auto. Altid god service, konkurrencedygtig pris og flinke
Michael skrev en bedømmelse af Taastrup Auto &…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Dårlig lånebil, men ellers alt ok.
Martin skrev en bedømmelse af MH Auto
for opgaven Dækskift - Fælge - A…
for opgaven Dækskift - Fælge - A…
Skift og afb af 4 nye dæk gik lyn hurtigt og servicen var der ikke en finger at sætte på . Og kan godt lide når det er cheffen selv der er på gulvet, som kunde syntes jeg at det giver en bedre tryghed :smiley:
Michael skrev en bedømmelse af Auto-Lauge
for opgaven Tandrem
for opgaven Tandrem
Flink og kompetent mekaniker. Ikke sidste gang jeg kommer her. Kan klart anbefales.
Bedste virksomheder
9.3
nr 1 i kategorien Bilpleje
nr 1 i kategorien Bilpleje
9.8
nr 1 i kategorien Autoværksted
nr 1 i kategorien Autoværkst…
9.5
nr 1 i kategorien Undervogns…
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Autotilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Find lokal automekaniker her

Tilbud fra automekaniker

For at få tilbud fra automekanikere, skal du beskrive den opgave som skal løses, hvilken bil du kører i og naturligvis hvor i landet du ønsker opgaven løst (Fx København, Århus, Odense, Esbjerg eller andre byer). Så kan du blot læne dig tilbage og herefter modtage tilbud fra automekanikere i vores netværk, der ønsker at give tilbud på opgaven.

Automekaniker priser

Hos autotilbud.dk erkender vi vigtigheden af lave priser og høj kvalitet. Vi har derfor fokus på at sikre den højeste håndværksmæssige kvalitet fra de automekanikere som afgiver tilbud. Dette sker via et bedømmelsessystem, hvor brugere kan afgive deres anbefaling (eller mangel på samme) af den automekaniker de valgte til opgaven.
Således får man ikke kun en ide om prisen, men også om hvem der har de bedste anbefalinger og referener. Prisen for en automekaniker svinger typisk mellem 200 kr og 500 kr i timen.

Billig Automekaniker

Er du på udkig efter en billig automekaniker? Så brug to minutter på at udfylde formularen, hvorefter automekanikere i dit område vil byde på opgaven. En automekaniker laver stort set alt på bilen, lige fra olieskift til motorskift og dækskift.

Ved at gå gennem autotilbud.dk, kan du med al sandsynlighed finde en automekaniker som er billigere end andre steder, da din opgave lægges i udbud i et konkurrerende marked. Automekanikerne sender deres pris en efter en, og du bestemmer selv hvem du vil vælge (om du vil vælge det billigste tilbud, eller den bedst bedømte mekaniker).

 

Valg af automekaniker

Vil man sikre sig den bedst mulige bilpleje, bør man vælge den automekaniker, der er bedst til at varetage opgaven. Nogle automekanikere og autoværksteder specialiserer sig i en bestemt biltype eller et bestemt bilmærke. Er der mulighed for det, kan det godt betale sig at bruge en mekaniker med speciale i netop den biltype, man har. Desuden er det vigtigt at sikre sig, at det arbejde, der udføres, er af god kvalitet. Det er væsentligt, at man kan stole på automekanikeren, da denne skal sørge for, at din bil er sikker at køre i og velfungerende. Tillid og tryghed er nøgleord. De automekanikere, der er tilmeldt Autotilbud.dk, er alle underlagt FDM’s retningslinjer for autoreparationer. Vælger du et autoværksted på Autotilbud.dk, ved du således, at FDM’s retningslinjer er styrende for reparationen og plejen af din bil.

 

Et kvalificeret valg

Dagligdagen består af uendelig mange valg, og der kan være brug for hjælp, når de rette valg skal træffes. På Autotilbud.dk kan du stille og roligt sætte dig ved computeren og læse og sammenligne de tilbud, du har fået. På denne måde har du mere tid til at overveje, hvad der er det rigtige tilbud for dig, end hvis det foregår mundtligt. Mundtligt kan man lettere lade sig overtale til et tilbud, som man måske senere vil fortryde. På Autotilbud.dk har du tilbuddene sort på hvidt, skræddersyet til dig, og du har tillige mulighed for at sammenligne konkurrerende tilbud. Du har også mulighed for at vælge det tilbud, der bedst matcher dine behov, hvad pris, kvalitet og værkstedets beliggenhed angår. Endvidere kan du læse andre kunders bedømmelser af de automekanikere på Autotilbud.dk, som du overvejer at bruge, samt læse på virksomhedernes hjemmesider. Kort sagt, har du alle muligheder for at træffe et kvalificeret og vellykket valg.

 

Automekanikeren er valgt

Når automekanikeren er valgt, trykker du blot på ”Vælg firma”, og din opgavebeskrivelse lukkes på sitet. Du kan også trykke på ”Ring mig op-knappen”, så kontakter automekanikeren dig. Når arbejdet på din bil er udført, kan du efterfølgende selv bedømme den valgte automekaniker, så andre brugere kan få glæde af din bedømmelse.

 

Fremtidig brug af Autotilbud.dk

Vi tror og håber, at du vil blive så tilfreds med den valgte automekaniker, at du vil vende tilbage til denne fremover. Det skal imidlertid ikke forhindre dig i at vende tilbage til Autotilbud.dk en anden gang. Muligvis vil du have andre behov, og det kan være, at andre udbydere bedre vil kunne imødekomme dem. Det kan eksempelvis være de rette sprøjteskemaer til undervognsbehandling eller de rette reservedele på lager. Autotilbud.dk tilbyder en lang række forskelligartede ydelser, og du kan som bruger følge med i prisudvikling, nye produkter og forbedrede reparationsformer. Som i alle andre brancher sker der ændringer og forbedringer, og vi vil gerne præsentere en bred vifte af muligheder for dig som bruger, så du får den bedst mulige kundeservice. Udbuddet af automekanikere bliver ikke mindre, men Autotilbud.dk forenkler og letter processen med den daglige vedligeholdelse og pleje af bilen.

Autotilbud.dk ©