Gør som 232.327 andre danskere
3 gratis tilbud fra automekanikere De bedste og billigste mekanikere
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Bettina skrev en bedømmelse af Rødovre Autoserv…
for opgaven Aircondition
for opgaven Aircondition
Alt gik godt.
Jan skrev en bedømmelse af NK Autoteknik I/…
for opgaven Service / Servicebog
for opgaven Service / Servicebog
Super service af flinke og kompetente mekanikere
Mie skrev en bedømmelse af Risbjerg Auto
for opgaven Aircondition
for opgaven Aircondition
perfekt resultat
Hannah skrev en bedømmelse af Risbjerg Auto
for opgaven Kobling
for opgaven Kobling
Alt er gået superfint, det er jo svært at bedømme, når man ikke selv har hovedet nede i moteren og kendskab til det, men alle aftaler blev overholdt, og koblingen virker som om at den fungerer fint og der har været god kontakt til værkstedet hele vejen igennem.
Michael skrev en bedømmelse af NK Autoteknik I/…
for opgaven Anhængertræk
for opgaven Anhængertræk
Super service, alt blev gået igennem ved afhentning... Og prisen passede!!!! Stor anbefaling herfra...
Ali skrev en bedømmelse af Roskilde Gør Det…
for opgaven Autoværksted
for opgaven Autoværksted
Han læst ikke opgaven rigtige så han havde Inge ide om hva opgaven var.
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Autotilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Undervognsbehandling

Få gode tilbud på undervognsbehandling, og spar penge. Billig undervognsbehandling med god kvalitet, findes nemt på nettet, via autotilbud.dk. Der er forskellige produkter at vælge imellem når det kommer til rustbeskyttelse: Eksempler på de mest kendte produkter man rustbeskytter med:

  • Pava
  • Dinitrol
  • Suvo
  • Mercasol
  • Tectyl
  • Tektrol

Tilbud på undervognsbehandling

Det er ganske uforpligtende at indhente tilbud på undervognsbehandling i København, Århus, Odense, Aalborg eller hvor du nu bor. Opret din opgave (det tager kun 2 minutter) og du vil modtage tilbud på undervognsbehandling i din indbakke, allerede samme dag. Herefter kan du sammenligne priser, og det står dig frit for, om du vælge acceptere et af tilbudene. Priserne for rustbeskyttelse varierer fra helt ned til under 2.000 kr, og op til 5.000 kr, så det er en god ide at sammenligne priser og tilbud før man handler.

Bedste pris på undervognsbehandling

Undervognsbehandling pris; Fortæl os hvilken bil, og hvilken model, du kører i, samt hvor og hvornår du ønsker at bilen skal rustbehandles. Så sørger vi for at indhente tilbud til dig, så du kan få den bedste og billigste pris på undervognsbehandling i høj kvalitet.

Billig undervognsbehandling af højeste kvalitet

Hos autotilbud.dk sætter vi en ære i at finde det bedste netværk af kvalificerede specialister i undervognsbehandling. Nettet gør priserne gennemskuelige, og vores krav til netværket sikrer dig undervognsbehandling af højeste kvalitet. Servicen er 100% uforpligtende, så du kan altid takke nej, hvis du ikke synes prisen er i orden.

Husk at angive, om du også skal have behandlet skærme og hulrum (dette anbefales oftest). Er du i tvivl, så spørg undervognscentret.

Hvornår skal din bil undervognsbehandles?

Hvor ofte en bil skal undervognsbehandles afhænger af bilmodellen, alder, brug og stand. Som hovedregel siger man dog, at en bil skal undervognsbehandles ca. hver andet år. Helt nye biler bør rustbeskyttes med det samme, eftersom fabrikker i dag ofte sparer på olie- og voksbehandling. Jo billigere en bil er, des mindre rustbehandling har den som udgangspunkt fået fra fabrikken. Hvad undervognsbehandling angår, da spiller klimaet også en væsentlig rolle. De fleste biler er ikke produceret til det danske klima, og det er derfor vigtigt, at undervognsbehandlingen ikke forsømmes. Der er altså gode grunde til konsekvent at sørge for grundig undervognsbehandling. Da den skal foretages jævnligt, er det vigtigt, at både kvalitet og pris er passende.

 

Hvem skal undervognsbehandle din bil?  

På Autotilbud.dk kan du let og bekevemt indhente relevante tilbud, så du slipper for telefonisk og muligvis forgæves at kontakte autoværksteder, der ikke kan imødekomme dine behov. Du skal blot logge dig ind på sitet, indtaste kategorien ”Undervognsbehandling” og så beskrive, hvilken bil du skal have undervognsbehandlet og evt. hvordan. På den måde sikrer du dig, at autoværkstedet fx har det rette sprøjteskema, sådan at du kun får relevante tilbud. Herefter vil du modtage en række tilbud fra automekanikere og autoværksteder i dit nærområde. De vil forklare, hvordan de vil løse opgaven, og hvad det vil koste. Du kan også læse andre kunders bedømmelser af autoværkstedernes udførsel af fx undervognsbehandling. På denne måde sikrer du dig bedst muligt mod en uheldig behandling. Hver gang du får et tilbud, sender Autotilbud.dk en mail og en sms til dig. Inden for hjemmets fire vægge kan du så læse tilbuddene igennem og kontakte og/eller vælge det tilbud, som bedst matcher dine behov, hvad kvalitet, pris og autoværkstedets beliggenhed angår. Du kan trykke på ”Ring mig op-knappen” eller selv tage kontakt til den pågældende automekaniker og aftale nærmere. De produkter, som autoværkstedet vil anvende, skal kunne samarbejde med de produkter, som allerede er påført. Automekanikeren skal muligvis oplyses om særlige elektriske komponenter, som skal undgås i forbindelse med behandlingen. Endelig er det vigtigt, at den valgte automekaniker oplyser dig om eventuelle tilfælde af graverende rustarbejde.

 

Efter undervognsbehandlingen

Når din undervognsbehandling er lavet, kan du bedømme resultatet her på sitet, så andre brugere også kan få glæde af din bedømmelse. Vi tror og håber, at du har fået en tilfredsstillende kundeservice på det valgte autoværksted, så du med succes kan vende tilbage til det, når den næste undervognsbehandling skal foretages. Det er nemt og praktisk at anvende den samme mekaniker år efter år. Det kan dog aldrig skade at følge op på udvikling af priser og tilbud, og du skal derfor være velkommen til at bruge Autotilbud.dk igen, for at undersøge om der kunne være et bedre tilbud til netop dig. De automekanikere, der er tilknyttet Autotilbud.dk forsøger hele tiden at forbedre sig og yde en mere kvalificeret og konkurrencedygtig kundeservice. Derfor kan det godt betale sig at kigge på Autotilbud.dk fra tid til anden. God fornøjelse.

Autotilbud.dk ©