Spar 50% på dit værksted Få online tilbud fra værksteder i dag
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 361.165 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
René skrev en bedømmelse af Mak Autoservice
for opgaven Autoværksted
for opgaven Autoværksted
God pris og hurtig opgaveudførsel. Intet negativt at bemærke herfra.
Thomas skrev en bedømmelse af Mak Autoservice
for opgaven Tandrem
for opgaven Tandrem
God service:blush::blush:
James skrev en bedømmelse af Seier auto
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Meget dårlig service
Claus skrev en bedømmelse af Mak Autoservice
for opgaven Tandrem
for opgaven Tandrem
Hurtig og fin service
brian skrev en bedømmelse af Køge Undervognsc…
for opgaven Undervognsbehandling…
for opgaven Undervognsbehandling…
Meget tilfreds og godt arbejde.
Peter skrev en bedømmelse af RS Reparation &…
for opgaven Udstødning
for opgaven Udstødning
Havde lavet aftale om at få skiftet alt, men så kunne han genbruge nogle dele, og det gjorde han, og da man insisterede på han fulgte tilbuddet med at skifte alt, ville han have ekstra penge for det. PS han har ikke lånebil, så man er tvunget til enten at have en ven der kan hente/bringe en, eller blive der mens han reparerer, og det er virkeligt langt ude på landet.
Bedste virksomheder
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Autotilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Værksted

Skal bilen på værksted? Vil du være 100 pct. sikker på at få den mest attraktive pris? Udfyld ovenstående formular, og du vil herefter gratis og uforbindende modtage tilbud på reparation af din bil fra professionelt værksted.

 

Gratis tilbud fra værksted på bilreparation

Der er 100 % gratis at benytte autotilbud.dk til at indhente tilbud fra værksted på reparation af din bil. Priserne hos de forskellige værksteder varierer meget, og derfor kan du med fordel bruge vores website til at sammenligne priser. De fleste værksteder tager omkring 400 kr i timen plus moms, men via denne side, kan du ofte få det væsentligt billigere.

Vælg frit mellem de tilsendte priser

Efter du har tastet detaljerne om din forespørgsel i vores formular vil du modtage priser fra forskellige værksteder. Du kan herefter selv vælge netop det værksted, du mener, har givet dig det bedste tilbud på opgaven. Alle de tilsendte tilbud er uforbindende – du er med andre ord ikke forpligtet til at benytte dig af de tilsendte priser. Det er meget forskelligt hvad værkstederne tager i timen. Prisen ligger ofte på ca 400 kr plus moms, men vores erfaring er, at man ofte kan finde det væsentligt billigere gennem vores hjemmeside. Her vil flere værksteder nemlig byde på en gang, og dermed ligger de i konkurrence med hinanden. Dette er ofte med til at give en rigtig god pris for forbrugeren (måske helt ned til 200 kr i timen, alt inklusive). Den endelige pris aftaler du selv med værkstedet, og husk det er tilladt at prutte :)

Attraktivt netværk af billige værksteder

På Autotilbud.dk finder du en stærk gruppe af værksteder. Vi forsøger med alle midler at sørge for, at brugerne af dette site får de bedste priser fra de billigste værksteder i hele Danmark. Før du vælger dit værksted, kan du gå ind og se, hvorledes andre brugere af autotilbud.dk har anmeldt det værksted, du overvejer at benytte.