...

Ja. Klik på “Vis opgave”. Herinde kan du redigere opgaven.

Bemærk, at når du har booket et firma, har firmaet mulighed for at låse opgaven, så den ikke længere kan redigeres. Firmaet kan låse opgaven op igen, hvis I aftaler at noget skal ændres. 

Ja, du kan godt aflyse en booking. Dog skal du dække firmaets udgifter, hvis opgaven er påbegyndt eller hvis firmaet har haft andre udgifter I forbindelse med opgaven.
Hvis firmaet er momsregistreret, vil tilbuddet være inklusive moms. Hvis firmaet ikke er momsregistreret, vil tilbuddet ikke indeholde moms
Ja, du får en faktura for alle de beløb som du betaler til firmaet. Hvis firmaet er momsregistreret, vil fakturaen være inklusive moms. Hvis firmaet ikke er momsregistreret, vil fakturaen ikke indeholde moms.
Hvis du ønsker at reklamere det udførte arbejde, skal du henvende dig direkte til firmaet. Det er firmaet som fakturerer dig, og det er deres ansvar at bringe tingene i orden. Hvis du har et krav mod et firma, men firmaet ikke godtgør dit krav, har vi en række garantier som kan hjælpe. Dem kan du læse mere om her www.autotilbud.dk/guarantees/autoreparation
Ja. Klik på din profil øverst i højre hjørne. Klik derefter på "Bedømmelser". Her kan du se og redigere dine bedømmelser.