Hjælp til brugere

Generelt

Fordele ved at bruge Autotilbud.dk til at finde sit værksted, er mange. For det første sparer du tid, da du slipper for selv at ringe rundt til forskellige mekanikere for at indhente tilbud. Samtidig sparer du penge: Når du indlægger en opgave, vil flere firmaer konkurrere om den, og denne konkurrencesituation gør at værkstederne giver deres bedste og billigste pris på opgaven.

Bedømmelser: Du kan læse bedømmelser af alle firmaer som byder. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af Byggetilbud.dk, og dermed kan du vælge din håndværker baseret på erfaringer som andre har gjort med det pågældende firma. Og så er servicen gratis og uforpligtende.

Du kan læse mere om fordelene ved at klikke her.

Nej, det er helt gratis at indhente tilbud.

Det første du skal gøre er, at vælge kategori, og dernæst beskrive din arbejdsopgave – det er gratis. Herefter bliver din opgave sat i udbud på vores hjemmeside, og firmaerne kan afgive tilbud på den.

Du modtager tilbud og henvendelser gennem hjemmesiden, og du kan også vælge at blive ringet op af værkstederne. Når du har modtaget et tilbud som du er tilfreds med, kan du vælge det pågældende værksted gennem hjemmesiden.

Din Opgave

Ja, gå ind på den pågældende opgave og klik på "Vis Opgave". Her kan du redigere.

Log ind med din email og password, og tryk på ”Luk Opgave”. Herefter modtager du ikke flere tilbud på opgaven.

Hvis du vil lukke opgaven fordi du har valgt et firma, skal du klikke på "Vælg Firma" ud for det pågældende værksted. Herefter bliver opgaven lukket.

Ja. Du logger ind på opgaven, og fjerner fluebenet i feltet "SMS".

Du skal logge ind for at se de mekanikere som har budt på din opgave. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få den tilsendt på mail ved at klikke her.

Når du er logget ind, skal du klikke på din opgave, og her kan du så se en liste over de mekanikere og værksteder som har budt på opgaven, sendt prisoverslag, eller blot skrevet til dig via systemet.

Kommunikation med leverandører

Når du er logget ind kan du se en oversigt over alle de værksteder som har vist interesse for din opgave, og du kan skrive til hvert enkelt værksted gennem hjemmesiden.

Kommunikation foregår som udgangspunkt via hjemmesiden, men hvis du ønsker telefonisk kontakt, kan du klikke på ”Ring mig op”-knappen ud for det værksted du ønsker at blive ringet op af. Du kan selvfølgelig også selv ringe værkstederne op. Du finder deres telefonnumre under deres profil.

Ja, når du er logget ind kan du se en oversigt over samtlige værksteder som har budt ind på din opgave. Ved at klikke på et givent værksted, kan du se tlf-nummeret i værkstedets firmaprofil.

Valg af leverandør

Du bestemmer helt selv hvem (eller hvilke) firmaer du vil vælge. Vi anbefaler, at du træffer dit valg udfra værkstedets bedømmelser i systemet. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af autotilbud.dk, og de fungerer dermed som uafhængige referencer til de pågældende værksteder.

På værkstedernes individuelle profilside, kan du også se informationer om deres forsikringsforhold, medlemskaber i brancheorganisationer og meget mere. Disse informationer kan ligeledes hjælpe dig med at beslutte hvem du vælger.

Nej. Alle tilbud er uforpligtende.

Log ind og gå til firmaoversigten for den pågældende opgave. Her finder du en grøn knap, hvorpå der står "Vælg Firma", ud for hvert firma som har budt.

Bedømmelser

Du kan se værkstedernes bedømmelser når du er logget ind. I oversigten over de værksteder som har vist interesse for din opgave, kan du se den gennemsnitlige karakter for hvert enkelt værksted (1-5 stjerner).

Ved at klikke på et specifikt værksted, kan du se samtlige bedømmelser som det værksted har fået, og du kan se kundernes kommentarer til de bedømmelser, som de har afgivet.

Før du kan bedømme værkstedet, skal du logge ind og vælge værkstedet gennem hjemmesiden. Dette gør du ved at trykke på "Vælg firma". Herefter ser du knappen ”Bedøm Firma”. Bemærk, du kan kun bedømme det firma du vælger til at udføre opgaven.

Ja, log ind og tryk på ”Support”. Her kan du skrive til os og fortælle hvad du gerne vil ændre.

Dine personlige oplysninger

Ja, alle dine personlige oplysninger bliver krypteret og lagret på en privat server. Ingen værksteder får adgang til dine personlige oplysninger, medmindre du aktivt vælger det. Ved personlige oplysninger forstås: Navn, tlf-nr, e-mail.

Dit brugernavn er ganske enkelt din email-adresse. Din adgangskode kan du nulstille ved at klikke her: Glemt Adgangskode.

Autotilbud.dk ©