Hjælp til brugere

Din Opgave

Ja, gå ind på den pågældende opgave og klik på "Vis Opgave". Her kan du redigere.

Log ind med din email og password, og tryk på ”Luk Opgave”. Herefter modtager du ikke flere tilbud på opgaven.

Hvis du vil lukke opgaven fordi du har valgt et firma, skal du klikke på "Vælg Firma" ud for det pågældende værksted. Herefter bliver opgaven lukket.

Ja. Du logger ind på opgaven, og fjerner fluebenet i feltet "SMS".

Du skal logge ind for at se de mekanikere som har budt på din opgave. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få den tilsendt på mail ved at klikke her.

Når du er logget ind, skal du klikke på din opgave, og her kan du så se en liste over de mekanikere og værksteder som har budt på opgaven, sendt prisoverslag, eller blot skrevet til dig via systemet.

Valg af leverandør

Du bestemmer helt selv hvem (eller hvilke) firmaer du vil vælge. Vi anbefaler, at du træffer dit valg udfra værkstedets bedømmelser i systemet. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af autotilbud.dk, og de fungerer dermed som uafhængige referencer til de pågældende værksteder.

På værkstedernes individuelle profilside, kan du også se informationer om deres forsikringsforhold, medlemskaber i brancheorganisationer og meget mere. Disse informationer kan ligeledes hjælpe dig med at beslutte hvem du vælger.

Nej. Alle tilbud er uforpligtende.

Log ind og gå til firmaoversigten for den pågældende opgave. Her finder du en grøn knap, hvorpå der står "Vælg Firma", ud for hvert firma som har budt.

Hvis du ønsker at reklamere det udførte arbejde, skal du henvende dig direkte til firmaet. Selve udførelsen af opgaven er 100% et anliggende mellem dig og firmaet, og det er ligeledes firmaet som fakturerer dig. Autotilbud.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl og mangler.

Bedømmelser

Du kan se værkstedernes bedømmelser når du er logget ind. I oversigten over de værksteder som har vist interesse for din opgave, kan du se den gennemsnitlige karakter for hvert enkelt værksted (1-5 stjerner).

Ved at klikke på et specifikt værksted, kan du se samtlige bedømmelser som det værksted har fået, og du kan se kundernes kommentarer til de bedømmelser, som de har afgivet.

Før du kan bedømme værkstedet, skal du logge ind og vælge værkstedet gennem hjemmesiden. Dette gør du ved at trykke på "Vælg firma". Herefter ser du knappen ”Bedøm Firma”. Bemærk, du kan kun bedømme det firma du vælger til at udføre opgaven.

Ja, log ind og tryk på ”Support”. Her kan du skrive til os og fortælle hvad du gerne vil ændre.

Dine personlige oplysninger

Ja, alle dine personlige oplysninger bliver krypteret og lagret på en privat server.

Dit brugernavn er ganske enkelt din email-adresse. Din adgangskode kan du nulstille ved at klikke her: Glemt Adgangskode.

Autotilbud.dk ©